Retourneren

Retourneren

 

Ons doel is om een perfect product te leveren. Toch, als je niet tevreden bent met uw online bestelling van BYBI, kunt u uw producten binnen 7 werkdagen retourneren nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Neem goede zorg van hen, en de terugkeer van de producten in de originele verpakking en in dezelfde staat als u ze ontvangen.

 

Dit betekent dat BYBI Smart Accessories retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. 

 

Hoe kunt u uw items terug te keren?

 

Stuur dan op tijd een email naar hello@bybi.nl bevatten wat je wilt ruilen of retourneren. Niet vergeten om uw bestelling te vermelden. We zijn nu op de hoogte dat uw pakket is aan de gang. Stuur het pakket naar:

 

BYBI Smart Accessories

Rubberstraat 9

1411 AL Naarden

The Netherlands

 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. BYBI Smart Accessories staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

 

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

 

Als u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice team. Customer Care Afdeling: +31 651466350

 

 

 Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »