Betalen

Betalen

 

Bij BYBI Smart Accessories kun je op de volgende manieren betalen:

- iDeal

- PayPal (incl. overboeking)

- Bancontact / Mister Cash

- Giropay

- Fashioncheque / VVV Giftcard

- Afterpay

 

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal, Afterpay of PayPal, bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden. 

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

 

Betalen met AfterPay

 

AfterPay voert voor BYBI Smart Accessories het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »