Fotoshoot BYBI

  • Geplaatst op
  • Door Ellen Boele
  • 0
Fotoshoot BYBI

BYBI collectie Fotoshoot januari 2017

Waarschijnlijk heeft iedereen weleens, vooral mensen die op Instagram & Facebook zitten en posten, dat je denkt van hm…niet echt een van de meest florissante foto van mezelf. Haha, nou dat hadden wij met onze fotoshoot vandaag….

Aangezien wij nieuwe foto’s nodig hebben van onze (nieuwe) collectie hebben wij een fotoshoot gepland vandaag. Helemaal leuk, alles geregeld, heeft ons model vanmorgen afgebeld; zwaar de griep. Balen, wat nu? Shoot wel of niet door laten gaan? Alles en iedereen staat klaar, toch hebben we het door laten gaan tot als gevolg dat wij zelf als model staan ;-)

Dat is natuurlijk wel even een vreemde gewaarwording, aangezien wij geen modellen zijn, maar soms heb je gewoon geen keuze en dus maar verstand op nul zetten en gaan!!

Zo gezegd, zo gedaan! Wij gaan aan de slag in Naarden Vesting met het team. Lachen gieren brullen uiteraard, want wij hebben geen idee hoe we als “model” moeten staan, gelukkig krijgen we aanwijzingen van de fotograaf en zijn team. Uiteindelijk gaat het nog best aardig en het resultaat mag er wezen. We zijn inspirated en hebben de smaak te pakken. Wordt binnenkort vervolgd want we willen nu ook foto’s van ons gezicht laten maken, zodat jullie een gezicht bij het merk BYBI krijgen...

With Love -X-

BYBI Team

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »